Χρειάζεστε βοήθεια; ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ Τηλ.: 0030 2674061519 & 0030 6945438319 | info@rentacar-kefalonia.com

Αρ.Κράτησης

EUR

starvillas

 

 Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας 

   Η εταιρία μας Starvillas είναι στο χώρο της ενοικίασης αυτοκίνητων με    πάνω από 25 χρόνια εμπειρία με έτος ιδρύσεως το 1985. Διαθέτουμε πλήρες και σύγχρονο στόλο για κάθε είδους ανάγκη . Το γραφείο μας βρίσκετε στην Αγία Ευφημία στο Μεγαλύτερο Νησί του Ιονίου Κεφαλονιά . Είναι ένας πανέμορφος οικισμός στο κέντρο -ανατολικό μέρος του νισού όπο  από εδώ μπορεί εύκολα ο επισκέπτης να εξερευνήσει την Κεφαλονιά. Μέσα από πολλά χρόνια εμπειρίας και αρκετής δουλειάς οι πελάτες μας είναι πλέον κομμάτι του νησιού , απολαμβάνοντας την φιλοξενία και την ζεστασιά του νησιού . Στόχος μας είναι να κάνουμε όχι μόνο πελάτες αλλά και φίλους που επισκεπτόμενοι το νησί θα αγαπήσουν την Κεφαλονιά και θα γίνει ο αγαπημένος τους προορισμός.

   Η Starvillas carhire σας προσφέρει ένα καλό συνδυασμό τιμών και υψηλής ποιότητας ενοικίασης αυτοκίνητου. Προσπαθούμε να καλύψουμε και τις ποιο απαιτητικές ανάγκες με διαφορετικών τύπων αυτοκίνητων ούτω σώστε να μπορεί ο επισκέπτης να έχει άνετες και ευχάριστες διακοπές.

Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας.

Νίκος Κουτσογιώργος - Κατερίνα Κουτσογιώργου.

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα. Το Rentacar-Kafalonia.com δεν είναι ταξιδιωτικό γραφείο, οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες παρέχονται από τα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία.

Διεύθυνση επιχείρησης

Αγία Ευφημία Κεφαλονιά, 28081, Ελλάδα,

Τηλ + 30 2674061519

info@rentacar-kefalonia.com


Copyright © 2018-2019|  Star Villas Car Hire | Rentacar-Kefalonia.com | Created and Hosted by 

Kefalonia Island - Final Logo 2021 WHITE